Decennia lang, als Amerika weer eens een land aanvalt, een regering doet vallen, clowns naar voren schuift om de democratie te herstellen die ze net hebben omgebracht, zien we een herhaling van haviken gedrag.

Nu is het weer Iran. Ik ben geen fan van het regime, integendeel. Maar het is een zaak van de iraniers zelf om vroeg of laat voor verandering te zorgen. De geschiedenis kent veel voorbeelden van succesvolle machtsovernames door het volk.

Het iraanse volk heeft amerika niet nodig, sterker nog, amerika interesseert zich niet voor het iraanse volk. Ze willen de olie, ze willen de chinezen dwarsbomen, wat ook de reden is dat ze in Afghanistan zijn. Ze willen hun wereldmacht behouden.

In dit verband lijkt het bizar dat de europese regeringsleiders die clown in Venezuela als gekozen (?) president hebben erkend. En in het geval van Iran geven ze er in ieder geval blijk van vast te houden aan het atoom-akkoord dat Trump eenzijdig heeft opgezegd met behulp van de wapenlobbyist Bolton. Daar zijn we dan weer blij mee.
Jammer voor de Israelische premier Netanyahu die handenwrijvend wacht op het aanvalssignaal.

Mijn God, waarom willen deze egocentristen de wereld in gevaar brengen?

Ik stel voor dat de afgezwaaide amerikaanse soldaten die werkloos zijn, geen huis hebben, PTSS hebben, invalide zijn en aan de kant gezet en in de gaten hebben dat ze hun leven zijn kwijtgeraakt voor Cheney, Bush en al die andere super intriganten die dank zij hun inzet rijk zijn geworden. Ze zouden in opstand moeten komen en oproepen tot dienst weigering.
De wereld zal dankbaar zijn.
Voor Trump vechten ?