Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet stelt vlak voor de Europese
verkiezingen moderne verworvenheden als vrouwenemancipatie, abortus en
euthanasie ter discussie. In een Engelstalig artikel over de Franse
auteur Michel Houellebecq suggereert Baudet dat die individuele
vrijheden samenhangen met de algehele verzwakking van de westerse
samenleving.

Bron Volkskrant.

Dit zat er natuurlijk aan te komen.
Vrouwen moet stoppen met werken en kinderen krijgen. Een lid van FvD zal regelmatig langskomen en vragen:”En? Is er alweer een op komst?” Zoals we dat gewend waren in de vorige eeuw.
Het betreft hier vooral witte vrouwen, laat daar geen misverstanden over zijn. Het witte ras moet weer op volle sterkte, wit en zuiver.
Bij voorkeur natuurlijk een jongen want leger en politie moeten worden versterkt om ongewenste vreemdelingen over de grens te zetten.

De volgende stap: wat moeten we met homoseksuelen, LGHTB-ers?
Wat dragen deze bij aan het versterken van het witte ras?

Hier krijgt FvD steun van de SGP en ChristenUnie want de achterban heeft vermoedelijk massaal getekend voor het Nashville document.

Iets anders.

In het blad Americanaffairsjournal heeft Baudet een artikel laten plaatsen onder de titel: ” Houllebecqs Unfinished Critique of liberal modernity”.
Hij noemt het een recensie en laat doorschemeren dat hij bovenstaande punten onderstreept, of laten we zeggen de bezorgdheid van Houellebecq deelt.
Hij weet dat er in verschillende staten een enthousiaste reactie zal komen vanwege de nieuw strenge abortuswetten. Dat is leuk, maar hij hoopt vooral dat rijke amerikanen geld zullen overmaken om FvD te steunen zo vlak voor de verkiezingen of daarna, dat mag ook.
Daarmee hopen we te zien welke soort vrienden Baudet vanuit Amerika zullen steunen.

Ben benieuwd.