De Golanhoogte is van Syrie. Dat is algemeen bekend.
Nu wil het geval dat er olie zit. Zoveel dat Israel kan beschikken over miljoenen barrels. Dick Cheney kreeg van de israelische regering met zijn maatschappij al jaren terug boorconcessies. Dat was in de periode nadat honderden amerikaanse soldaten hun leven hadden gegeven in Irak om er een puinhoop van te maken en de ontslagen soennieten de kans te geven zich te hergroeperen als ISIS.

De Golanhoogte is nu offcieel illegaal geconfisceert. De olieproductie veiliggesteld.
Iedereen profiteert ervan.

Benjamin Netanyahu, Prime Minister of Israel, hoopt hiermee herkozen te worden.
Met de steun van Trump, die ook zijn deel zal krijgen , evenals
Jared Kushner en Ivanka Trump die zoveel hebben gedaan voor Israel.

Quote:
A local subsidiary of theNew York-listed company Genie Energy- wich is advised by former vice president Dick Cheney and whose shareholders include Jacob Rothschild and Rupert Murdoch- will now heve exclusive rights to 153-square mile radius in the southern part of the Golan Heights.

Bron Business Insider.